Продължете към съдържанието

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГИМНАЗИСТИ ОТ ПГИУ „ЕЛИАС КАНЕТИ“ – РУСЕ НА ХХVI МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР НА УЧЕБНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ „МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ“ TF FEST 2023

В периода 26-28 април 2023 г. в град Пловдив под надслов „Да подадем ръка на бъдещето си! Среща на училището и бизнеса“ се проведе ХХVI Международен панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“ TF FEST 2023.
В Палата № 6 на Панаира участваха със свои щандове 97 учебни предприятия от България, Румъния, Сърбия и Испания. При голяма конкуренция за най-добра фирма в шестнадесетте конкурса учениците от ПГИУ „Елиас Канети“ спечелиха три награди!
УП „ИНОКАРД“ ООД с ръководител Румянка Ценева, с идеята за безконтактни иновативни визитки, които могат да се четат с всеки NFC съвместим смартфон, завоюваха първо място за комплексно представяне във всички конкурси и трето място за социална иновация – разработване и внедряване на Иновативен 3D принтер – награда от Министерството на труда и социалната политика.
УП „И-НОУТ“ ООД с ръководител Анета Ангелова и предмет на дейност – „Производство на електронни тетрадки с образователна цел“ зае трето място в конкурса на МОН „Дигитален маркетинг“
В панаира участваха още две учебни предприятия от гимназията със своите иновативни идеи:
УП „АЛОЕ ЧАРДЖ“ ООД с предмет на дейност: „Производство на екологични батерии от алое вера“ с ръководител Десислава Игнатова направи впечатление с иновативната си идея и тя беше отразена от медиите.
УП „СТАНДАРТ ЛАЙТ“ ООД с предмет на дейност – „Търговия на дребно с LED осветление“ с ръководител Диана Дончева – Станчева.
Поздравления за победителите и участниците от ПГИУ „Елиас Канети“ – Русе!

""

""

""

""