Продължете към съдържанието

Поздравителен адрес за началото на учебната година от Д-р Росица Георгиева, началник на РУО-Русе

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

 

От името на Регионално управление на образованието – Русе и лично от свое име Ви поздравявам с началото на учебната 2022/2023 година! 15 септември е празник, на който с умиление си припомняме трепетите, свързани с първия училищен звънец, класната стая и любимия учител. 15 септември е и ден, в който си даваме сметка, че образованието и възпитанието на младото поколение са задача на цялото ни общество. 15 септември ни припомня, че за нашия народ образованието на децата е ценност, която всички ние трябва да съхраним и предадем на идващите след нас.

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Подайте ръка на своите учители и им се доверете! Нека учебната година да е изпълнена с много успехи и високи постижения!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Желая Ви здраве, сила и вдъхновение, с които да вървите по избрания труден път! Водете с любов и отговорност децата по пътя на знанието, окрилявайте ги в процеса на тяхното израстване, възпитавайте у тях чувство на гордост и почитание пред българската история и самобитна култура.

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Пожелавам Ви повече воля и търпение, за да бъдете близо до децата си и да ги подкрепяте в моменти на изпитания и радост!

 

Честит първи учебен ден!

На добър час!

 

 

д-р Росица Георгиева

Началник на Регионално управление на образованието – Русе