Продължете към съдържанието

ПОРЕДИЦА ОТ ОТЛИЧИЯ ЗА ПЕДАГОЗИ ОТ ОУ “ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ”

    За трета поредна година учител от ОУ „Любен Каравелов“ – Русе е отличен в конкурса „Дигитални новатори в образованието“ на Българската асоциация по информационните технологии (БАИТ). Анелия Неделчева, ръководител на отдел ИКТ и учител по информационни технологии, бе класирана на II място в категорията „Качествено учебно съдържание“ за 2023 г.

    Конкурсът е под патронажа на Министерството на образованието и науката и има за цел да насърчава използването на дигитално съдържание и ИТ в образованието.

    Миналата година от ОУ „Любен Каравелов“ – Русе бяха отличени две учителки, преподаващи в началния етап. Снежана Иванова се класира на I място в категорията „Мултиплициране и иновативни учебни решения“, а Нели Тунева зае почетното III място в категорията „Технологични иновации“.

   За Снежана Иванова това беше втора награда, тъй като през 2021 в същия конкурс тя бе на II място в категорията „Интерактивност при преподаването“.

   Ръководството на училището изказва своята благодарност към наградените учители за високите им постижения при използването на иновативни ИКТ методи в своята учебно-възпитателна работа и им пожелава още много професионални успехи!